Thursday, January 31, 2008

....


Alla ni Malmö fixie snubbar, varför leder ni alltid era cyklar??? Är dem inte till för att cykla på och inte styla med som en mode-accesoar?? Big up till Joel, Jon, Johannes och Mattias!
Lyssna på: The Virgins - Rich Girls

17 comments:

Anonymous said...

Alla ni malmö fixie snubbar!? Jag kan lova att cyklarna på bilden är mer stylade än min fixie. Gillar den till höger förutom bullhorn styret. När ska du bygga cykel?

d said...

men det var inte det jag snackade om.. jag sa att dem jag ser med fixies här i malmö leder dem o cyklar inte på dem.. jag håller på med en men väntar på ett ställe att dem ska få in några grejor..

yesssööör

Anonymous said...

jasså, va e det för cykel du jobbar med? va e det för cyklar på bilden förresten?

Jon said...

Jag har för mig att den vänstra är en Centurion..?
Själv sitter jag till höger på min Vivalo.
Gillar inte heller bullhorns, men ramen är en aning för liten för mig så jag har dom mest för att komma lite längre fram och högre upp. Skulle hellre köra på mina trackdrops. Har en riserbar på väg, eventuellt även en större ram. Får se hur det går..

Anonymous said...

okok låter bra, jag gillar dina hjul, ser mycket bra ut.
Och kom ihåg: If your bike aint skidding, it aint worth living

Anonymous said...

de e ute med fixedgear nu. skaffa man det förra vintern så kan man fortsätta cykla annars kan man lägga ner på direkten. då var det coolt.
nu kommer freshlikethat och hans sena neonkompisar och spelar så tuffcoola med sina fula fixed gear cyklar. alltså grabbar ni e så sena så det inte går att beskriva och jag vet att ni tror ni e så jävla coola. men ni retar er också över att ni bara är ett gäng riktigt sena followers. riktigt sena. HAHAHA. har köpt batteridriven vinkelslip så jag håller ögonen öppna. behöver lite nya nav. drick inte för många öl medans cyklen är utanför. No styling på möllan för då kanske jag dyker upp vrrrom vrrrom HAHAHA HUUUUUHAAAA *skriker* AHHHHHHH *ekar själv som i en skråckfilm* woah woah woah AHHHHH

Anonymous said...

Lätt att vara anonym och snacka.
Alla ni anonyma malmö skejtare som har börjat cykla fixed kan suga röv! O alla ni som leder era jävla fixed bikes varenda gång man ser er kan suga röv.

Den dagen ni skriver vilka ni är så kanske man kan ta er på allvar...

FUCKKKKKK YOUUUUUUU!!!!

Anonymous said...

I aint a fuckin skaterboy. FUCK YOU PUSSY!

Anonymous said...

HAHAHAAHA.. lite arg eller??

Har du varit ute med vinkleslipen än eller??

PUSS PÅ DIG!

Anonymous said...

Puss

Anonymous said...

Well muthafucker. I aint trippin on that my fat friend.
Monkey see monkey do. I aint packin. I aint going out like that my fat friend. Statisticly I will win this battle cause this battle is dead beat. If ya know wad I mean my fat friend. Youre so fat you need to ride a moutainbike with thoose fat ass tires. I bee checkin in on this blog tomorrow so now ya now my fat friend.

Jon said...

wingrider: Jag skiter väl i om det är "inne" eller inte. Men så som du håller på å gnäller om hur sena och efter vi är med hela verkar ju du vara den som är trendkänslig... Oooh, du först med trenden och därför den som är "äkta"... Va fan är de för jävla inställning du har..? Bara för att man inte har kört fixed från dag ett, så får man inte börja med det nu heller?
Jag har kul när jag cyklar. Det är väl det som spelar roll, eller?

d said...

hahahahahahaha.. DEt blir bara bättre o bättre !!

Du borde börja rappa!

Anonymous said...

zzzzzzzz soon sleeping. checkin in tomorrow like I wrote my fat friend. so now ya know, dont stay up, insomnia aint happening after that hungry chick last night. Nah man nah she aint walkin straight, nah that aint happening. Double trouble. I´m beat like that corner crack freak. Good night.

d said...

You should hook up wit N.o.r.e and make a rap career out of it!! You both are really talented!! Im for real.. hahahaha. GOOD NIGHT and keeep going and you´ll make something out of it or MAYBE not..

Anonymous said...

helvete.. här kollar man inte på ett tag sen e det plötsligt 15 comments...

Anonymous said...

Trodde att det här handlade om att cykla... inte knulla varandra i röven... Droppa rappen och börja cykla... Har ju snott all text så någon talang...det vet i fan. Nä jag tror hellre på att du skall sno ihop till en ny cykel och testa istället för att snacka...